Interieurbouw is een breed begrip. Beauty WOOD creëert mooie oplossingen en afwerkingen die passen bij uw interieur en smaak. Of het nu gaat om de afwerking van nieuwe kozijnen, het wegwerken van minder mooie elementen zoals uw meterkast of een slimme oplossing voor uw stopcontacten tekort. Beauty WOOD levert voornamelijk maatwerk. Klik op de foto’s voor meer informatie en laat u inspireren. Ziet u iets dat u bevalt of wilt u meer weten? U kunt altijd contact opnemen met Henk Looij, de man achter het merk.

Goed gebruik van uw ruimte

Wie herkent het niet, opslagruimte die niet optimaal gebruikt kan worden door schuine daken en rare hoeken. Zonde! Beauty WOOD maakt maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld uw dakschot of uw wasruimte.

     

Barnwood

Barnwood, of te wel oude houten planken en balken die voornamelijk in stallen en dergelijken zijn gebruikt, is tegenwoordig populair. Het kan een prachtige toevoeging zijn in een interieur.

Plaatsen en afwerken kunststof kozijnen

U zult misschien denken: ‘Kunststof kozijnen?’ Ja, in sommige gevallen is kunststof te verkiezen boven hout. Bijvoorbeeld voor kozijnen op lastig bereikbare plaatsen. Hout heeft regelmatig onderhoud nodig en als daar steigers voor nodig zijn, is onderhoudsvrij materiaal een ideale oplossing. Daarnaast wordt hout steeds schaarser en kostbaar hout gebruiken om het vervolgens niet te onderhouden is pure verspilling. Beauty WOOD werkt samen met een vaste leverancier van hoogwaardige kunststof kozijnen. Met het plaatsen van de kozijnen, is het werk nog niet klaar. De juiste afwerking, passend bij de stijl van het huis maakt het plaatje compleet.

     

Meterkast weggewerkt

De meterkast is over het algemeen niet het mooiste deel van uw huis. Een bij uw woning en smaak passende afwerking zorgt dat hij wegvalt in de omgeving.

Meer stopcontacten in uw woning

Stopcontacten kunnen een blikvanger zijn; zowel in positieve als in negatieve zin. En hoe vaak heeft u niet te weinig stopcontacten? In de muur hakken en slijpen om nieuwe leidingen aan te leggen is nogal ingrijpend. Beauty WOOD breidt het aantal stopcontacten op een mooie manier uit, zonder veel overlast.

 

Traprenovatie

Een trap kan een blikvanger zijn, zowel positief als negatief. Een opknapbeurt kan worden doen. Kijk zelf maar.

Betrek uw buitenruimte bij uw woning

Een balkon of een tuin kan een heel fijne plek zijn om te genieten van het mooie weer. Maar dan moet het er wel mooi uitzien. De buitenruimte kan dan zelfs een verlengstuk van uw binnenruimte worden.