Beauty WOOD indoor bestaat uit diverse handgemaakte meubelen. Denk aan sidetables, kasten en kapstokken. Op maat gemaakt en afgewerkt naar uw smaak. Beauty WOOD levert voornamelijk maatwerk. Een aantal producten is uit voorraad leverbaar. Klik op de foto’s voor meer informatie en laat u inspireren. Ziet u iets dat u bevalt of wilt u meer weten? U kunt altijd contact opnemen met Henk Looij, de man achter het merk.

Sidetables

Sidetables passen in ieder interieur. Er zijn verschillende varianten en vrijwel elke afmeting is mogelijk.

sidetable whitewash  beautywood-steigerhout-sidetable Beauty WOOD sidetable

Maatwerkmeubels

Heeft u weinig ruimte? Dan maakt Beauty WOOD precies wat u wilt. Bijvoorbeeld een compact tv meubel met ruimte voor wijnflessen.

Schoenenkasten

Schoenen kunnen een doorn in het oog zijn. Beauty WOOD maakt schoenenkasten in de door u gewenste maat en afwerking.

schoenenkast     schoenenkastje  

Kapstokken

Beauty WOOD maakt voor u een mooie en praktische kapstok die precies past in de ruimte die u heeft. Heeft u veel ruimte? Denk dan eens aan een gaderobe kast.

beauty-wood-kapstok-2   beautywood-kapstok-met-roe  

Nachtkastjes

Nachtkastjes zijn een mooie afwerking van uw slaapkamer. Ook als u weinig ruimte heeft, heeft Beauty WOOD een slimme oplossing voor u. Door de nachtkastjes op te hangen heeft u daarnaast ook minder last van stof.

  

Plek voor planten

Een mooie plant verdient een mooie plek om te staan. Een plantentafeltje is een aantrekkelijke aanvulling op uw interieur. Bijvoorbeeld naast een sidetable of kast in dezelfde stijl.

    

Veilingkistjes

Veilingkistjes zijn bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse interieurs. Beauty WOOD maakt hoge kwaliteit kistjes en behandelt ze zodat ze jaren mee gaan. Binnen en buiten.